Επιστρέφουν τους λογαριασμούς του νερού οι κάτοικοι του Αμπελώνα

Την αγανάκτησή τους για τα υπέρογκα τιμολόγια που καλούνται να πληρώσουν για το πόσιμο νερό εξέφρασαν εκατοντάδες κάτοικοι του Αμπελώνα, οι οποίοι συμμετείχαν σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο και κατά τη διάρκεια της οποίας αποφάσισαν να συγκεντρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Τυρνάβου και να τους επιστρέψουν στην επιχείρηση, χωρίς φυσικά να τους πληρώσουν.

Παράλληλα αποφάσισαν να συγκεντρώσουν υπογραφές σε ένα κείμενο που αναφέρει ρητά ότι οι κάτοικοι του Αμπελώνα απαιτούν άμεση αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής και επιστροφή των τιμολογίων για όλο το δήμο στις τιμές που ίσχυαν στον παλιό δήμο Αμπελώνα μέχρι και τον Ιανουάριο. Επίσης ζητούν να μην εφαρμοστεί το τέλος 80% στο τιμολόγιο του νερού εκφράζοντας αμφιβολίες για το αν θα γίνει το έργο.

Στη συνέλευση τοποθετήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λέλα Μάγγου – Στατήρη και Γ. Σακοράφας, που τάχθηκαν στο πλευρό των κατοίκων δεσμευόμενοι να φέρουν και πάλι το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Σπυρόπουλος που απέρριψε τους ισχυρισμούς του δημάρχου περί χρέους της ΔΕΥΑ Αμπελώνα, υπογραμμίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξει και σχετική τοποθέτηση του πρώην δημάρχου κ. Αθ. Χρυσοβέργη. Οι κάτοικοι που πήραν το λόγο ξεκαθάρισαν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που απαιτεί η ΔΕΥΑ βάσει των νέων τιμολογίων και ξεκαθάρισαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να αλλάξει η τιμολογιακή της πολιτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ