Φθηνό νερό σε όλο το δήμο Τυρνάβου

Την αγανάκτησή τους για την εμμονή της δημοτικής αρχής στην τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει από το Μάρτιο στο πόσιμο νερό και η οποία έχει οδηγήσει σε υπέρογκους λογαριασμούς που για κάποιες οικογένειες ξεπερνούν και τα 500 ευρώ το τρίμηνο, εξέφρασαν το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες κάτοικοι του Αμπελώνα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής αγώνα  που έχει συγκροτηθεί με απόφαση προηγούμενης λαϊκής συνέλευσης.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το παλιό δημαρχείο και απαίτησαν από τη δημοτική αρχή να αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική σε όλο το δήμο ξεκαθαρίζοντας ότι αδυνατούν να πληρώσουν τέτοιους υπέρογκους λογαριασμούς.

Μάλιστα οι κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνουν υπογραφές ζητώντας άμεση αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν και τους λογαριασμούς τους οποίους θα επιστρέψουν στη ΔΕΥΑ Τυρνάβου.

ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Με δεδομένο ότι ο δήμαρχος κ. Ν. Μαλάκος και ο αντιδήμαρχος κ. Θ. Αβραμούλης, βρισκόταν στο παλιό δημαρχείο οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι, του ζήτησαν να κατέβει στην είσοδο του δημαρχείου για να τους εξηγήσει για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΤ της οποίας είναι πρόεδρος. Ο κ. Μαλάκος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να εξοργίσει ακόμη περισσότερο τους συγκεντρωμένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι του Αμπελώνα θα παραβρεθούν την Τρίτη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ανάλογη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή έξω από το παλιό δημαρχείο.

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ. Γ. Μηλιώνης, Ν. Μπαντόγιας, Γ. Σακοράφας και Στ. Χατζηκράχτης, ενώ τον αγώνα των κατοίκων στήριξε με την παρουσία της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ