Διεθνής διάκριση για κρασιά της οινοποιίας Σταυράκη

Την Τρίτη 1η και την Τετάρτη 2  Νοεμβρίου στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό κρασιού γυναικών  2011 που έγινε στην Αμερική 2011 (International Women’s Wine Competition) δύο κρασιά από τον Τύρναβο και από την οινοποιία Σταυράκη, ο Ερυθρός Αμπέλου Τέχνη και ο Λευκός Κοραλλένιος απέσπασαν δύο μετάλλια…‎Tο 2011 ήταν ένα άλλο μεγάλο έτος για το 5ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό κρασιού γυναικών. Ο τομέας των καταχωρήσεων περιέλαβε τις οινοποιίες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Ιλλινόις, τη Βιρτζίνια, το Τέξας, και τη Νέα Υόρκη αλλά και διεθνείς καταχωρήσεις από τον Καναδά, την Ελλάδα, τη Νέα Ζηλανδία, και άλλες.
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από την ποιο πεπειραμένη και μοναδική ομάδα των γυναικών επαγγελματιών βιομηχανίας κρασιού. Τα κρασιά τα οποία διαγωνίσθηκαν ξεπερνούσαν τις 700 ετικέτες . Οι κριτές απένειμαν συνολικά, σε 16 το διπλό χρυσό, το χρυσό σε 62, ασημένιο σε 230, και 202 χάλκινα μετάλλια.
Η διαχείριση αμπελώνων & οινοποιιών είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει σε σας τα αποτελέσματά του διεθνή διαγωνισμού κρασιού γυναικών 2011, παρακάτω.
BrandName Vintage WineName AVA VND Des Award
Tetramythos Winery2010 Malagousia Greece “Achaia, Greece” S
Karelas Winery 2009 Achais Red Greece “Achaia, Greece” N
Karelas Winery 2009 Achais White Greece “Achaia, Greece” N
Cooperative Winery of Nemea 2008 Nemea Greece “Nemea, Greece” B
Cooperative Winery of Nemea 2006 Nemea Greece “Nemea, Greece” B
Cooperative Winery of Nemea 2008 Diktaios Greece “Nemea, Greece” N
Ampelou Techni 2010 Merlot/Cabernet Sauvignon Greece “Tirnavos, Greece” B
Ampelou Techni 2010 Corallenios Greece “Tirnavos, Greece” B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ