Αναδιπλώθηκε η δημοτική αρχή Τυρνάβου για το νερό

Η πίεση των κατοίκων του Αμπελώνα, που για μια ακόμα φορά έδωσαν δυναμικό παρόν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου απαιτώντας φθηνό νερό σε όλο το δήμο, οδήγησε από τη μία σε ματαίωση της συνεδρίασης του οργάνου, και από την άλλη σε ανακοίνωση από την πλευρά του δημάρχου ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ… για να αποφασίσει μια νέα τιμολογιακή πολιτική, τόσο για το 2011 όσο και για τη νέα χρονιά.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε ο κ. Μαλάκος μετά από τη συντονισμένη αντίδραση των κατοίκων αλλά και τις πιέσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης που χαρακτήρισε αδιέξοδη και ατέρμονη τη σημερινή πολιτική στο θέμα του νερού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη που χαρακτηρίστηκε από τους κατοίκους τακτική αναδίπλωση της δημοτικής αρχής, αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα με συγκέντρωση τόσο την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ την ώρα συνεδρίασης του οργάνου, όσο και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης όπως τονίστηκε θα συνεχιστεί η συλλογή υπογραφών και απλήρωτων λογαριασμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ