Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα

Στα χέρια των αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών Λάρισας έπεσαν δύο άτομα που κατηγωρούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η αστυνομία αρχικά είχε την πληροφορία ότι ένας 39χρονος πουλούσε τις ουσίες του θανάτου.

Άρχισαν να τον παρακολουθούν. Τον είδαν να πηγαίνει με αυτοκίνητο μαζί με έναν άλλον, έναν 24χρονο, 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης και να αφήνουν μια σακούλα που περιείχε δυο συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους ενός κιλού, τις οποίες έκρυψαν κάτω από μια πεσμένη μεταλλική διαφημιστική πινακίδα.

Μετά από δυο ώρες, ο 24χρονος ξαναπήγε στο σημείο, αυτή τη φορά μαζί με έναν άλλο άνδρα που αναζητείται και με άλλο αυτοκίνητο. Κατέβηκε και πήγε να πάρει τα ναρκωτικά από την πινακίδα. Ξαφνικά ο τόπος γέμισε αστυνομικούς και βρέθηκε με χειροπέδες σε δευτερόλεπτα. Ο άνδρας που ήταν μαζί του, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε…

Λίγο αργότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν στην πόλη της Λάρισας και τον 39χρονο -τον άνδρα που είχε πάει μαζί με τον 24χρονο στο σημείο την πρώτη φορά – και έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί βρήκαν μια σακούλα με τρεις συσκευασίες ηρωίνης βάρους ενάμιση κιλού, μια σακούλα με χασίς βάρους πάνω παό ένα κιλό, ένα γυάλινο βάζο με χασίς 676 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες χασίς 230 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 1865 ευρώ.

Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ