Η τιμή του νερού για το 2012 στο δ.σ. Τυρνάβου την Πέμπτη

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 19.30 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου με θέματα ημερήσιας διάταξης την έγκριση της νέας τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΤ για το 2012 την κατανομή της ΣΑΤΑ κ.λπ. Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης αναλυτικά έχει ως εξής:1. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης Δ.Σ. για την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Κομοτηνή.
2. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης Δ.Σ. για την παρακολούθηση των εργασιών του 1ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου για Βιώσιμα Streetfestivals (φεστιβάλ δρόμου).
3. Αποδοχή επιχορήγησης κατανομής ΣΑΤΑ έτους 2011 και διάθεση αυτής σε επενδυτικές δραστηριότητες και έργα του Δήμου Τυρνάβου.
4. Αποδοχή επιχορήγησης ποσοστού 50% της δόσης του έτους 2011, για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους ΟΤΑ (άρθρο 27 του ν. 3756/2009) και κατανομή αυτής σε επενδυτικές δραστηριότητες και έργα του Δήμου Τυρνάβου.
5. Αποδοχή επιχορήγησης του Δήμου Τυρνάβου για την υλοποίηση του προγράμματος Σχολικών Τροχονόμων, περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2011.
6. Συγκρότηση Επιτροπών : α) Παραλαβής Υλικών & β) Διενέργειας Διαγωνισμών και απευθείας ανάθεση προμηθειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (απόφαση ΥΠΕΣ 11389/93).
7. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου σε Επιτροπές αρμοδιότητας Π.Δ. 28/80 (κατά το μέρος που αφορά εκτέλεση εργασιών).
8. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στις Επιτροπές Παραλαβής Έργων.
9. Κάλυψη δαπανών λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων από τα πραγματοποιούμενα έσοδα των Τελών & Δικαιωμάτων Νεκροταφείου, σε ανταποδοτική βάση.
10. Επικαιροποίηση της αριθ. 46/2009 απόφασης Δ.Σ. Αμπελώνα για την ανταλλαγή δημοτικής έκτασης με ιδιωτική, για την επέκταση του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αμπελώνα.
11. Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην θέση «ΑΛΩΝΙΑ» Δαμασίου (απόφαση 14/2011 Τ.Κ. Δαμασίου).
12. Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης Α΄ Σταδίου μελέτης «Αναθεώρηση και Τροποποίηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Τυρνάβου».
13. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Οδοποιία αγροτικών περιαστικών οδών Τ.Δ. Τυρνάβου».
14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση δρόμου πρόσβασης κτηνοτροφικών μονάδων περιοχής Γκαβάνες».
15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση καταστροφών από θεομηνίες δικτύου πρόσβασης κτηματικής περιφέρειας Καμπύλαγα».
16. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση καταστροφών από θεομηνίες δικτύου πρόσβασης οικισμού Περαχώρα».
17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων και πλατειών».
18. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Δαμασίου».
19. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανασύσταση και αξιοποίηση Λίμνης Αργυροπουλίου».
20. Έγκριση της αριθ. 55/2011 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., που αφορά την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης για το έτος 2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ