Και εκτός ΝΔ οι βουλευτές που καταψήφισαν το μνημόνιο

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, που συνήλθε σήμερα 13 Φεβρουαρίου, υπό την προεδρία του προέδρου της, βουλευτή, κ. Ιωάννη Τραγάκη, διαγράφηκαν οριστικά από μέλη του κόμματος οι βουλευτές κ.κ. Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

Παραμένει βουλευτής ο Χρ. Ζώης

Αποφασισμένος να παραμείνει στη Βουλή μέχρι τις εκλογές, αφού όπως ανέφερε την έδρα την κέρδισε με αγώνα και λέγοντας αλήθεια στους ψηφοφόρους του εμφανίστηκε χθες ο κ. Χρ. Ζώης, ο οποίος σε δήλωσή του αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τον πρόεδρο της ΝΔ αφήνοντας σαφείς αιχμές ανέφερε: «Είμαι στη Νέα Δημοκρατία από τα μαθητικά μου χρόνια και δεν έφυγα ποτέ, σε δύσκολες και καλές περιόδους. Δυστυχώς σήμερα κάποιοι αποφάσισαν να με διώξουν γιατί εξακολουθώ να πιστεύω, να υποστηρίζω και να λέω ότι έλεγα πάντα. Παραμένω συνεπής. Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη”.

Ο κ. Ζώης αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή και είναι βέβαιο ότι θα έχει να πει περισσότερα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ