Τρόφιμα σε οικογένειες τρίτεκνων του Τυρνάβου

Η δεύτερη φάση δωρεάν διανομής τροφίμων στις 98 δικαιούχες τρίτεκνες οικογένειες οι οποίες παρέλαβαν 3.525 κιλά ρύζι και 765,5 κιλά τυρί φέτα Π.Ο.Π, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Τύρναβο. Η διανομή των τροφίμων που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα για το 2011 έγινε με πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου τριτέκνων της περιοχής σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Χατζημίχος και ο αντιπρόεδρος κ. Στ. Χατζής ο σύλλογος θα συμμετάσχει στο νέο Πρόγραμμα Δωρεάν  Διανομής Τροφίμων για το 2012 και για αυτό το λόγο θα πρέπει οι δικαιούχοι να παραδώσουν στη διοίκηση τα απαραίτητα δικαιολογητικά, (Εκκαθαριστικό Σημείωμα (2011 Οικ) ,Φωτοτυπία Ταυτότητας & Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης), ώστε αυτά να προσκομιστούν στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής Π.Ε Λάρισας έως την 31 Μαρτίου.

«Η αύξηση της ανεργίας, η δραματική μείωση των μισθών σε μια δυσοίωνη οικονομική πραγματικότητα θα αυξήσει τις ανάγκες, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να ανακουφίσει περισσότερες οικογένειες σημείωσαν οι κ.κ. Χατζημίχος και Χατζής που ευχαρίστησαν τις τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Β. Παπρά και Δ. Υφαντή που βοήθησαν στη διανομή των τροφίμων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ