Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Λάρισα και Τύρναβο

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται σήμερα στη Λάρισα και στον Τύρναβο, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα λάβουν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

«ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ» (11 π.μ.)

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

«Πριγκίπισσα Βατραχίνα»

Ο Δημοτικός Kουκλοθίασος  Τιριτόμπα «Κώστας Χατζηανδρέου – Σοφία Φουτζοπούλου» παρουσιάζει μια γοητευτική ιστορία που έχουν γράψει οι αδελφοί Γκριμ. Μια μάγισσα ζηλεύει την ομορφιά της ψυχής της Τριανταφυλλένιας, τη μεταμορφώνει σε βατραχίνα και ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια, που μαζί με τη βοήθεια του φύλακα του δάσους, Χάρη, προσπαθούν να λύσουν τα μάγια. Άραγε ο πρίγκιπας Πάρις θα μπορέσει να δείξει σεβασμό σε μια πράσινη βατραχίνα; Μια ιστορία, όπου αμέτρητες εκπλήξεις συναντούν το χιούμορ, τη συγκίνηση, τη μελωδία και το συναίσθημα, ενώ παράλληλα φέρνει το μήνυμα της αγάπης και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε διαχρονικές αξίες, όπως η φιλία και ο σεβασμός σε όλα τα πλάσματα και το περιβάλλον.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Τα εικαστικά εργαστήρια των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. και οι δάσκαλοι των τμημάτων καλούν όλα τα παιδιά να έρθουν και να φτιάξουν τη δική τους αποκριάτικη μάσκα βάζοντας το μεράκι και τη φαντασία τους συμμετέχοντας στο διαγωνισμό.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ

Καθηγητές και μαθητές από τα τμήματα μουσικής  των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα παρουσιάσουν ένα  μουσικό πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

Το πρόγραμμα Latin και Hip – hop από τις Λέσχες Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. καλεί μικρούς και μεγάλους  να χορέψουν στους ρυθμούς της αποκριάς.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Αναβίωση  δρώμενων και παραδοσιακών χορών της αποκριάς από χορευτικά συγκροτήματα των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ.

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Cafe-Bar «ScandaL» (Αργυροπούλι): Κυλότα-Party! Ελάτε να πάρετε το string που σας ταιριάζει!

Baltafan  στο «Hangover» από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Δήμητρας Τζιοβάκα «Ευεωένωση», στις 11 π.μ.

Baltafan  στο «Hangover» από τον Α΄ Παιδικό Σταθμό Τυρνάβου, στις 5 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι εκδηλώσεις την Κυριακή στη Γιάννουλη θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Γιάννουλης, ενώ το πάρτυ του Σαββάτου θα γίνει στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, κατά τις προγραμματισμένες ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ