Περισσότεροι από 1.000 απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΤ στα χέρια της επιτροπής αγώνα

Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Αγώνα για φθηνό νερό δήμου Τυρνάβου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με κύρια θέματα αυτά της συλλογής των λογαριασμών και της οργάνωσης του αγώνα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου και κυρίως για τις εξελίξεις με βάση την τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της τιμής του νερού.

Όπως τονίστηκε είναι χαρακτηριστικό ότι αν και έχει μεσολαβήσει και άλλη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και έχει παρέλθει σχεδόν ένας μήνας, η έωλη ως προς το περιεχόμενο απόφαση του Δ.Σ., δεν έχει καν καθαρογραφεί, έτσι ώστε ακόμα και η δήθεν κατάργηση του ειδικού τέλους 80% σε Αμπελώνα και Βρυότοπο αλλά και η δήθεν μείωση των τιμολογίων του 2011,  να παραμένουν στον αέρα.

Η Επιτροπή Αγώνα ομόφωνα στην γραμμή των αποφάσεων των Λαϊκών Συνελεύσεων σε Αμπελώνα και Αργυροπούλι κλιμακώνει τον αγώνα με αιχμή τη συλλογή των λογαριασμών με βάση τα αιτήματα της για φθηνό νερό σε όλο το Δήμο Τυρνάβου.

Όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση η συλλογή λογαριασμών που ήδη έχει ξεκινήσει  σε Αμπελώνα, Βρυότοπο, Αργυροπούλι – παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του τελευταίου διαστήματος –  έχει ουσιαστικά αποτελέσματα, αφού έχει ήδη «σπάσει» το ψυχολογικό όριο των 1.000 λογαριασμών στο ήμισυ των παραπάνω οικισμών όπως κατατέθηκε στην συνεδρίαση, ενώ συζητήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα για την επέκταση του αγώνα σε Τύρναβο, Δαμάσι, Πλατανούλια-Δένδρα κλπ.

Παράλληλα έγινε μια πρώτη συζήτηση για την δίκη ενόψει της συγκέντρωσης συμπαράστασης στις 21 Μαρτίου, των επτά μελών της Επιτροπής Αγώνα που διώκονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ