Μπαίνει τέλος στις εκκρεμότητες στον οικισμό Καστρί Λουτρό

Σε κλίμα αισιοδοξίας για αίσιο τέλος στο θέμα του χαρακτηρισμού του οικισμού «Καστρί Λουτρό» ως περιοχής παραθεριστικής κατοικίας, πραγματοποιήθηκαν η γενική συνέλευση, η κοπή πίτας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας εξελεγκτικής επιτροπής, στο εξωραϊστικό σύλλογο Καστρί Λουτρό Αιγάνης. Όπως τονίστηκε στη συνέλευση από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Β. Μπάκαβο η νέα χρονιά έφερε και την έγκριση της μελέτης Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. του τ. δήμου Κάτω Ολύμπου, από το υπουργείο Περιβάλλοντος και τη δημοσίευσή της στο Φύλλο Εφημερίδας της κυβέρνησης.

«Η αρχή έγινε, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε στην εκπόνηση και έγκριση της ειδικής μελέτης των κατάλληλων προς πολεοδόμηση περιοχών της παραλίας και να εγκριθούν οι πολεοδομικές μελέτες, αφού τροποποιηθεί η (Ζ.Ο.Ε.)», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάκαβος ζητώντας παράταση στην τακτοποίηση, αυθαιρέτων που λήγει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της απερχόμενης διοίκησης τη χρονιά που πέρασε ο κ. Μπάκαβος αναφέρθηκε και στα θετικά της περσινής σεζόν την έγκαιρη και ικανοποιητική καταπολέμηση των κουνουπιών και τη διάνοιξη – χάραξη και χαλικόστρωση του περιφερειακού δρόμου του οικισμού, πλάτους 12 μέτρων και μήκους 2.000 μέτρων, εκφράζοντας την ελπίδα ο δήμος σε συνεργασία με την αιρετή Περιφέρεια να τον ασφαλτοστρώσει, για να λυθεί το κυκλοφοριακό, ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέας εξελεγκτικής επιτροπής.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αστ. Ροντούλης, η βουλευτής κ. Βάσω Αλεξανδρίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρ. Καλομπάτσιος, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη, ο πρόεδρος της τοπικής ενότητας Αιγάνης κ. Κ. Ζαφείρης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης  κ. Μπίκας και πολλοί κάτοικοι του οικισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ