Αιτήσεις για μετάθεση ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώνεται ότι άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για μετάθεση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για το σχολικό έτος 2012-2013.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 30-3-2012 στις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία τα μέλη του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. ανήκουν οργανικά και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. στα οποία τα μέλη του Ε.Ε.Π. ανήκουν οργανικά Τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που για εξαιρετικούς λόγους αδυνατούν να καταθέσουν την αίτησή τους στη Διεύθυνση ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της οργανικής τους θέσης, έχουν δικαίωμα να την αποστείλουν ταχυδρομικά.

Για τη θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης τα μέλη του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια πραγματικής υπηρεσίας στην οργανική τους θέση μέχρι 31Αυγούστου 2012, οπότε λαμβάνουν και τις μονάδες συνθηκών διαβίωσης της οργανικής τους θέσης. Δεν απαιτείται χρόνος υπηρέτησης στην οργανική θέση για θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης στα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας (http://dide.lar.sch.gr)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ