Χρυσό μετάλλιο και εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πήρε η Θ. Ντιντού

Στις 9-10 και 11 Μαρτίου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Εφήβων Νεανίδων στο ΕΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ με την συμμετοχή 500 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ο Αθλητικός Όμιλος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Τυρνάβου κατάφερε να κατακτήσει Χρυσό μετάλλιο με την αθλήτρια Ντιντού Θεοδώρα η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τις αντιπάλους της.

 Kερδίζοντας 12-0 τον πρώτο αγώνα 15-0 στον ημιτελικό και στον τελικό και ενώ το σκόρ βρισκόταν 6-1 στις αρχές του δευτέρου γύρου έβγαλε Νόκ άουτ την αντίπαλό της από το Αιγάλεω πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση, κατακτώντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη θέση κατέκτησε η Ντιντού Ελένη χάνοντας στον τρίτο αγώνα πριν τα μετάλλια από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας.

Η Γκόλτσιου Ιωάννα έχασε στον πρώτο αγώνα 2-0 από την πρωταθλήτρια σε έναν αγώνα που θα καθόριζε το ποιός θα έπαιρνε την κατηγορία μιας και οι δύο αθλήτριες  ήταν και οι επικρατέστερες για τον τίτλο. Στον δεύτερο γύρο η Γκόλτσιου είχε χτύπημα στο κεφάλι το οποίο όμως δεν κατοχυρώθηκε από τους κριτές.

Ο Σκυβαλίδας Δημήτρης έχασε στον δεύτερο αγώνα ενώ ο  Νικολουλόπουλος Δημήτρης στον πρώτο, κάνοντας και οι δυο καλή εμφάνιση.

Το Δ.Σ. συγχαίρει την Ντιντού Θεοδώρα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές για την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο που για άλλη μια φορά  κάνει περήφανη την πόλη του Τυρνάβου καταφέρνοντας να στελεχώσει με αθλήτριά του την Εθνική ομάδα.

Η Ντιντού θα αναχωρήσει την Τετάρτη 14 Μαρτίου για την Πορταριά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί  4-8 Απριλίου στην πόλη Sharm El Sheikh της Αιγύπτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ