Μ. Χαρακόπουλος: Η ΝΔ έχει τη λύση για τις απώλειες από την εξισωτική

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων για το πρόβλημα που ανέκυψε με την περικοπή κατά 60 εκατομμύρια ευρώ της εξισωτικής αποζημίωσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, μαζί με τους συναδέλφους Γιώργο Κασαπίδη, Κώστα Τσιάρα και Χρήστο Σταϊκούρα επεξεργαστήκαμε εναλλακτική λύση ισοδυνάμου αποτελέσματος, προκειμένου να μην περικοπεί η εξισωτική αποζημίωση για τους κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

Σήμερα, με δημόσια δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε για την πλήρη αποκατάσταση της εξισωτικής αποζημίωσης και την αναπλήρωση των 60 εκατομμυρίων ευρώ από τη φορολόγηση των ηλεκτρονικών παιγνίων. Είναι κάτι που το οφείλουμε στους βιοπαλαιστές της υπαίθρου, τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου που φυλάσσουν τις Θερμοπύλες της ελληνικής περιφέρειας.

Για τη Νέα Δημοκρατία η ενίσχυση του ελλειμματικού πρωτογενούς τομέα και κατ’ επέκταση η στήριξη της υπαίθρου χώρας εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης είναι εθνική προτεραιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ