Τελευταίες παραστάσεις του έργου “ΠΟΛΙΤΑΙ”

Συνεχίζουν για τρίτη και τελευταία εβδομάδα οι παραστάσεις του εναλλακτικού έργου “ΠΟΛΙΤΑΙ” από το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ.) στα πλαίσια της συνεχούς και συνεπούς προσφοράς πολιτιστικού έργου στην πόλη της Λάρισας.

“Την δεκαετία 2001-2011, η ανθρωπότητα έγινε τόσο φτωχή που το μόνο που της έμεινε είναι τα χρήματα.”

Το ΣΜΟΥΘ σε μια προσπάθεια να διακινήσει μερικά από αυτά, μηχανεύεται πωλήσεις πάσης φύσεως και ανοίγει εμπορικό κατάστημα, πουλώντας τέχνη, αέρα, μούρη και λίγη χαμένη αξιοπρέπεια.

Το ΠΟΛΙΤΑΙ είναι μια σύνθεση μουσικής, χορού, θεάτρου και βίντεο, μια ανορθόδοξη παράσταση που αναζητά την ορθή ορθογραφία στην πολιτική και κοινωνική ανορθογραφία της εποχής μας.

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη και σκηνοθετημένη από τον σκηνοθέτη Κώστα Λαμπρούλη και είναι αποτέλεσμα ομαδικής δημιουργίας των συντελεστών της, όλοι τους νέοι αλλά αρκετά έμπειροι καλλιτέχνες που στελεχώνουν το ΣΜΟΥΘ εδώ και χρόνια, με συμμετοχές σε διεθνείς παραγωγές και φεστιβάλ της Ευρώπης.

Η δημιουργική ομάδα αποτελείται από τους Δέσποινα Μπουνίτση, Κατερίνα Λιαποπούλου, Θανάσης Σαλιαμπούχος, Φίλιππος Ζούκας, Στέφανος Πάλλας, Ελένη Ψύρρα και Κώστας Λαμπρούλης.

Υπεύθυνη παραγωγής: Σοφία Κούστα
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ώρα 9.30μ.μ. επί της Βενιζέλου & Παπαναστασίου γωνία (απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο, πρώην MONACO).  Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Πληροφορίες, Κρατήσεις & Εισιτήρια: 6943956171

Ιστότοπος: www.smouth.com

Βίντεο προώθησης παράστασης: http://www.youtube.com/watch?v=Kbc0CaIx6SY

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ