Τουλούζη: Ο δολοφόνος πιθανώς να κινηματογραφούσε την επίθεση

Ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε χτες έναν πατέρα με τους δύο γιους του, μαζί με ένα οκτάχρονο κορίτσι σε σχολείο στη Τουλούζη, πιθανώς κινηματογραφούσε την επίθεσή του, σύμφωνα με το Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Κλοντ Guéant, πράγμα που επίσης  δείχνει ότι πρόκειται για έναν ανελέητο δολοφόνο, ο οποίος σχεδίασε προσεκτικά τις πράξεις που προκάλεσαν φρίκη και οργή σε όλη τη Γαλλία...

Οι εισαγγελείς έχουν περιγράψει τον εκτελεστή ως «ψυχρό» δολοφόνο, και εξακολουθούν να προσπαθούν να εντοπίσουν τα κίνητρά του. Ο κ. Guéant είπε ότι όλοι οι μάρτυρες τον περιέγραψαν ως «στυγνό εγκληματία.»

“Σύμφωνα με μια μαρτυρία, ο δολοφόνος είχε μια φωτογραφική μηχανή στο στήθος του, που του επέτρεπε να βιντεοσκοπεί,” είπε ο κ. Guéant. “Αυτό δίνει επιπλέον στοιχεία, που προστίθενται στο ψυχολογικό προφίλ που δημιουργήσαμε για το δολοφόνο.”

Φαίνεται πως το υλικό αυτό δεν μεταδόθηκε μέχρι σήμερα, είπε. «Προτεραιότητά μας τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος», επισημαίνοντας την ανησυχία του ότι ο δράστης θα μπορούσε να επιτεθεί ξανά.

Περισσότερα: wsj.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ