ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να γίνουν οι παρελάσεις παλλαϊκές διαδηλώσεις

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν την πάλη τους εδώ και τώρα χωρίς καμιά αναμονή, αφού όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της μέσα στο επόμενο δίμηνο και πριν τις εκλογές θα κριθούν πολύ σοβαρά ζητήματα για την εργατική τάξη και τον λαό.

“Οι δυνάμεις του κεφαλαίου και η Τρόικα, θέλουν να τσακίσουν τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις, να κάνουν σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις, να διαλύσουν το ασφαλιστικό σύστημα. Να καταργήσουν κάθε δημοκρατικό και συνδικαλιστικό δικαίωμα, κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας. Να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε νέους “ραγιάδες” του μεγάλου ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Ο λαός πρέπει να απαντήσει στην επιδρομή”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προτείνει παλλαϊκό ξεσηκωμό στις 24 – 25 Μαρτίου για να κάνει ο λαός τις παρελάσεις λαϊκές – εργατικές διαδηλώσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

“Ολοι στους δρόμους. Οι εργάτες,  οι αγρότες, η νεολαία που την στέλνουν στον καιάδα των 400 ευρώ, στην ανεργία και την ξενιτιά. Οι αυτοαπασχολούμενοι που κλείνουν μαζικά. Τους τραντάξαμε στις 12 Φλεβάρη, να ετοιμάσουμε την οριστική ανατροπή τους  στις 24-25 Μάρτη!“, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ