Σε ΑΤΑ και CAOC ο υπουργός Αμυνας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο,  τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη και τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Κέντρο Συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων (CAOC 7),  όπου τον  υποδέχθηκε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας και Διοικητής του CAOC 7 Αντιπτέραρχος (Ι) Φώτιος Κρεβάικας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του   ενημερώθηκε  για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες του CAOC 7.

Ο κ. Αβραμόπουλος πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στην Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης SEEBRIG (South Eastern European Brigade) που εδρεύει στον Τύρναβο, της οποίας για τη διετία 2011-2013 διοικητής είναι Σκοπιανός Ταξίαρχος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της ΠΓΔΜ κ. Fatimir Besimi. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ