Ικανοποίηση στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για το εκλογικό επίδομα

Την ικανοποίησή της για την τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών περί «Ρυθμίσεων για την Τοπική Ανάπτυξη, την Αυτοδιοίκηση και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση-Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ» με την οποία συμπεριελήφθησαν στους δικαιούχους της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Η καταβολή της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού που συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή των εκλογών αποτέλεσε βασικό αίτημα της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., η οποία είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με αποχή από τις επικείμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η μαχητική διεκδίκηση του καθ’ όλα δίκαιου αιτήματος τους έπιασαν τόπο. Με την κατάθεση της τροπολογίας αίρεται η άδικη και άνιση μεταχείριση σε βάρος των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού, που εξαιρούνταν της χορήγησης της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ