Τραυματίστηκαν 2 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της Α.Δ. Λάρισας τραυματίστηκαν σοβαρά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, όταν συγκρούστηκαν με ΙΧ το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βγήκε μπροστά τους. Οι δύο άτυχοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Λάρισας όπου και νοσηλεύονται. Με αφορμή το συμβάν η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ευτυχώς που δεν συνέβη το μοιραίο, -ας ευχηθούμε να μη συμβεί σε άλλους συναδέλφους-, είναι οι φράσεις που όλη τη μέρα ψιθυρίζουν μεταξύ τους οι συνάδελφοι, μετά το σοβαρό τραυματισμό των δύο συναδέλφων μας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και συγκρούστηκαν με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που βγήκε μπροστά στη μηχανή τους.

 Ένα περιστατικό που αποδεικνύει περίτρανα την επικινδυνότητα της εργασίας μας, η οποία υπάρχει σε κάθε έκφανση Αστυνομικής δραστηριότητας, σε κάθε βάρδια «ρουτίνας», όπως θέλουν να αποκαλούν κάποιοι την καθημερινή βάρδια.

 Κύριοι εκπρόσωποι της πολιτείας

 Πόσοι ακόμη τραυματισμένοι αστυνομικοί και πόσοι νεκροί συνάδελφοι πρέπει να προστεθούν για να συμπληρωθεί ο κατάλογος ώστε να αποδεχθείτε την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού και να πράξετε το αυτονόητο. Την αναγνώρισή του.

 Η Ένωσή μας συμπαραστέκεται στους τραυματισμένους συναδέλφους, τους εύχεται πλήρη ανάρρωση από τα τραύματά τους και θα τους παράσχει όποια βοήθεια χρειαστούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ