Στην Ισπανία απεργούν ακόμα και οι πόρνες!

Η Ισπανία πραγματοποίησε την Πέμπτη γενική απεργία στην οποία συμμετείχαν και οι πόρνες πολυτελείας. Μάλλον εμπνευσμένες από τη Λυσσιτράτη, οι συνοδοί πολυτελείας που εργάζονται στην Ισπανία ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην ξανακάνουν σεξ με τραπεζίτες μέχρι εκείνοι να ανοίξουν τις κάνουλες και να δώσουν χρήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

Όπως δημοσιεύει το dete.gr, ιερόδουλες πολυτελείας από τη Μαδρίτη ξεκαθάρισαν ότι η επ’ αόριστον απεργία θα συνεχιστεί μέχρι οι τραπεζίτες να «εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κοινωνία» και να αρχίσουν να προσφέρουν μεγαλύτερα δάνεια στους Ισπανούς.

Το… εμπάργκο έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Μόνο που οι πονηρούληδες τραπεζίτες δε μπορούσαν να ανεχτούν την… απεργία. Και προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις ιερόδουλες προσποιούνται τους αρχιτέκτονες ή τους μηχανικούς. Αλλά τους πήραν… χαμπάρι!

Πως; «Πάνε χρόνια που αρχιτέκτονες ή μηχανικοί μπορούσαν να διαθέσουν ποσά που αρχίζουν από 300€» αποκάλυψε μια από τις πόρνες πολυτελείας.

Το μεγαλύτερο συνδικάτο συνοδών πολυτελείας της Μαδρίτης, που ουσιαστικά πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις, θεωρεί πως «είμαστε οι μοναδικές που έχουμε ουσιαστικά τη δύναμη να πιέσουμε τους τραπεζίτες».

Περισσότερα: trelokouneli.gr/


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com