Ακόμη ψάχνουν υποψηφίους στο ΠΑΣΟΚ της Λάρισας

Οπου φτωχός και η μοίρα του λέει ο λαός και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ η παροιμία έχει την πλήρη εφαρμογή της στο θέμα της συγκρότησης του ψηφοδελτίου στο νομό. Τα στελέχη της Ν.Ε. του κόμματος έψαχναν εναγωνίως ονόματα για να στείλουν έναν αξιοπρεπή κατάλογο ονομάτων στα κεντρικά του κόμματος που θα έχουν και τον τελικό λόγο για την ενδεκάδα των υποψηφίων στο νομό.

Την ίδια ώρα και στο θέμα των αιτήσεων – προτάσεων τα πράγματα ήταν εξίσου δύσκολα αφού μόλις ένα άτομο, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Αγγέλα Βαγενά εκδήλωσε ενδιαφέρον για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Πάντως η ΝΕ κατόρθωσε να στείλει μια λίστα 20 στελεχών που θα μπορούσαν να καλύψουν μια από τις 6 εναπομείνασες θέσεις με δεδομένο ότι οι 3 θέσεις είναι καλυμμένες από τους βουλευτές και υπάρχει και η κ. Βαγενά, αλλά και ο κ. Ηλίας Σκυλλάκος για τον οποίο έγινε ετεροπρόταση στην Ιπποκράτους.

Αναφορικά με τα ονόματα που «έφυγαν» από τη Λάρισα για την Αθήνα σύμφωνα με πληροφορίες αφού η ΝΕ δεν εξέδωσε ανακοίνωση είναι:

Αρης Αγραφιώτης αγρότης, Κώστας Αργυρακούλης επιχειρηματίας, Γιώργος Βαλάρης δημόσιος υπάλληλος, Τάσος Βενύτης επιχειρηματίας, Ευάγγ. Γιαννούλας, Ευαγ. Γραμμένος αγρότης, Κώστας Ε. Καραμπάτσας μαθηματικός, Κωστας Ι. Καραμπάτσας δικηγόρος, Πόπη Κουρσούμη γιατρός, Ευαγγελία Λιακούλη δικηγόρος, Λάζαρος Μακρής καθηγητής, Αντώνης Οικονόμου δάσκαλος,  Θωμάς Παπαλιάγκας δικηγόρος, Βασίλης Ραούλης δημοσιογράφος, Γιάννης Σάπκας γιατρός και Γιάννης Στεφανίδης γιατρός. Πάντως με δεδομένο ότι πολλά από τα ονόματα που προτείνονται είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει παρίπτωση να πουν το “ναι” και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην Ιπποκράτους συνεχίζουν να ψάχνουν και για άλλες λύσεις. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των κ.κ. Εκτ. Νασιώκα, Αντ. Γκουντάρα, Κ. Σαμαρίνα και Π. Ηλιάδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ