Γιώργος κερνάει, Γιώργος πίνει…

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Ο κ. Μπαμπινιώτης είναι ταυτόχρονα υπουργός αλλά και Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας που έχει 29 Αρσάκεια σχολεία. Δηλαδή και Επόπτης και εποπτευόμενος..! Μην απορείτε λοιπόν που πρώτο του μέλημα από την νέα του θέση ήταν να περάσει άρον- άρον τροπολογία σε άσχετα Νομοσχέδια, για να δικαιώσει παράνομες απολύσεις που έκανε σαν εργοδότης..!

Τον Ιούλιο του 2011 απέλυσε παράτυπα 2 μόνιμους εκπαιδευτικούς.

Όμως τα Κεντρικά Συμβούλια του Υπουργείου Παιδείας και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους απέρριψαν τις απολύσεις σαν καταχρηστικές. Ετσι ο κ. Μπαμπινιώτης θα έπρεπε να τους επαναπροσλάβει στα Αρσάκεια.

 Ελα όμως που έγινε Υπουργός..! Και εκμεταλλευόμενος την υπουργική καρέκλα προσπαθεί αγωνιωδώς να αλλάξει τον Νόμο προς όφελος του.  Την πρώτη φορά έφερε Τροπολογία στο Αγροτικό (!) Νομοσχέδιο του για τον Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», το οποίο όμως αποσύρθηκε. Αλλά ο κ. Μπαμπινιώτης δεν έχασε καθόλου χρόνο.. Την ξανάφερε στο επίσης άσχετο Νομοσχέδιο για τα ταξί..!!!

Εχουμε ξαναδεί Υπουργούς να εκμεταλλεύονται την θέση τους, αλλά όχι τόσο απροκάλυπτα και με το καλημέρα.. Ο κ. Μπαμπινιώτης έσπασε όλα τα ρεκόρ. Την αποκάλυψη έκανε ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, που κατέθεσε Ερώτηση για καταχρηστική τακτική του Υπουργού. Βλέπουμε τον νέο Υπουργό να τρώει τάκλιν από τον Ανατολάκη, που άλλωστε ξέρει καλά από άμυνα..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ