ΔΗΣΥ Λάρισας: Δεν ακούμε όλοι στο όνομα Γιώργος Συμπυλίδης

Διαβεβαιώσεις ότι η ΔΗΣΥ θα δώσει κανονικά τη μάχη των εκλογών και η πρόεδρός της δεν θα επιστρέψει σε πρότερες πολιτικίες καταστάσεις δίνουν και από τη Λάρισα τα τοπικά στελέχη του κόμματος. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:…

“Τις τελευταίες ημέρες κατακλυζόμαστε από δημοσιεύματα που φαντασιώνονται την διάλυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και την επιστροφή της Προέδρου της Ντόρας Μπακογιάννη σε πρότερες πολιτικές καταστάσεις.

Δυστυχώς για εκείνους που ευελπιστούν ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν θα συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές με ψηφοδέλτια ανά την Επικράτεια τα οποία και αποτελούνται από νέους άφθαρτους ανθρώπους θα τους απογοητεύσουμε, αλλά η απάντησή μας είναι πως είμαστε ΕΔΩ, πανέτοιμοι να δώσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα και να διεκδικήσουμε  την ψήφο του ελληνικού λαού.

Με πρόγραμμα, προτάσεις – λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά, ήθος και πολιτική αξιοπρέπεια η Δημοκρατική Συμμαχία δηλώνει δυναμικά ΠΑΡΟΥΣΑ και πανέτοιμη να κάνει την διαφορά στο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό.

Ενημέρωνουμε λοιπόν πως τις ανούσιες και άκρως επικίνδυνες για την χώρα μας πολιτικές “κωλοτούμπες” που κάποιοι οραματίζονται προκειμένου να πετύχουν τα κακόγουστα παιχνιδάκια τους εις βάρος του ελληνικού λαού δεν θα τις βρουν εδώ. 

Εξάλλου δεν ακούμε και όλοι στο όνομα Γιώργος Συμπυλίδης”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ