Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TAEKWONDO η Θεοδώρα Ντιντού

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα TAEKWONDO Eφήβων Νεανίδων το οποίο θα διεξαχθεί στο Sharm El Sheik της Αιγύπτου 4-8 Απριλίου θα συμμετέχει η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Τάεκβόντό Ντιντού Θεοδώρα με την Εθνική ομάδα. Η ομάδα αποτελείται από 10 Έφηβους και 10 Νεανίδες οι οποίου θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου.

Η ομάδα για είκοσι μέρες προετοιμάστηκε στην Πορταριά Πηλίου και αναχώρησε την Κυριακή 1 Απριλίου για Αίγυπτο και οι προπονητές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Ντιντού.

Επίσης η Παγκόσμια Ομοσπονδία κάλεσε την διεθνή διαιτητή από τον Τύρναβο κ. Μπάρδα Σωτηρία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτι που είναι μεγάλη τιμή για έναν διαιτητή να καλείται στην κορυφαία διοργάνωση από την οποία θα βγούν και οι αυριανοί Ολυμπιονίκες κάτι που δικαιώνει την Μπάρδα μιας και τα τελευταία δυο χρόνια είναι παρούσα σε όλες τις διεθνής διοργανώσεις με αξιόλογες κρητικές από όλους τους ειδικούς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στην Ντιντού Θεοδώρα, τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο ο οποίος θα μεταβεί στην Αίγυπτο 4 Απριλίου για να στηρίξει την προσπάθεια της αθλήτριας η οποία αγωνίζεται στις 6 του μηνός, και την διαιτητή κ. Μπάρδα Σωτηρία στο δύσκολο έργο της.

Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Τυρνάβου και τον Δήμαρχο κ. Μαλάκο Νικόλαο ο οποίος για άλλη μια φορά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου καλύπτοντας τα έξοδα του εισιτηρίου για να μεταβεί ο προπονητής στην Αίγυπτο, να βοηθήσει την αθλήτρια να φέρει για άλλη μια φορά μια μεγάλη διάκριση στην πόλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ