Πασχαλιάτικες εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου διοργανώνει για 4η χρονιά εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου, για μικρούς και μεγάλους φίλους μέσα στις γιορτές του Πάσχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και για ΑΜΕΑ ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ  ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Σε συνεργασία με φούρνους της περιοχής θα υπάρχουν πάγκοι προβολής των καταστημάτων και υλικά ζύμης στην πλατειά ,ώστε να δημιουργήσουν μικροί και μεγάλοι τα δικά τους κουλουράκια  ενώ φέτος για πρώτη φορά θα μπορούν να ψήσουν κιόλας

Ραντεβού την Μεγάλη Τρίτη στις 5:00μμ στην Κεντρική Πλατεία.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ

Σε συνεργασία με τα πτηνοτροφεία της πόλης και με την βοήθεια εξειδικευμένων ατόμων στα καλλιτεχνικά τα παιδιά θα έχουν την χαρά να ζωγραφίσουν ή να κάνουν εικαστικές παρεμβάσεις στα δικά τους αβγά.

Ραντεβού την Μεγάλη Πέμπτη στις 5:00μμ στην Κεντρική Πλατεία.

«Πιστεύουμε ότι μια πόλη πάει μπροστά μόνο όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί και επειδή στόχος μας είναι η εδραίωση και βελτίωση αυτών των εκδηλώσεων κάθε χρόνο, ζητάμε τη συμμετοχή όλων για να πετύχουν οι εκδηλώσεις», ανέφεραν χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τ. Ψύρρας και ο γραμματέας Δ. Γκίμας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ