Κόντρα Παπατόλια – Φώτη λόγω Καρτάλη…

«Έχει φάει τα λυσσιακά του», κατά το κοινώς λεγόμενο, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας κ. Φώτης για να αποκλείσει τον επικεφαλής των «Θεσσαλών Δύναμη» στο ΠΕΣΥ Θεσσαλίας, γενικό γραμματέα της ΕΝΠΕ Απόστολο Παπατόλια από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Φώτης, ο «κολλητός» του «αντίπαλου δέους» Κώστα Καρτάλη, έστειλε επιστολή στους ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ, θέτοντας άμεσα ασυμβίβαστο του Απ. Παπατόλια (επειδή είναι περιφερειακός σύμβουλος και ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης), ο οποίος αντιμετώπισε χαλαρά το ζήτημα, εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

Η αλήθεια είναι πως το κομματικό ασυμβίβαστο ίσχυε για τους υποψήφιους νομάρχες, ενώ το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ δεν προβλέπει τίποτα για τους υποψήφιους περιφερειάρχες.

Ο Κ. Καρτάλης τρέμει την υποψηφιότητα Παπατόλια, αφού ο πρώην νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης είναι δημοφιλής στη Μαγνησία, καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει οργώσει τη Μαγνησία και έχει κάνει δεκάδες παρεμβάσεις για τα τοπικά θέματα, τη στιγμή που οι λοιποί βουλευτές δεν τολμούν καν να εμφανιστούν στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εκείνο που θα αποφασίσει είναι το Εθνικό Συμβούλιο, το ανώτατο όργανο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο και θα εκτιμήσει την πολιτική βαρύτητα και σημασία της κάθε υποψηφιότητας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ