Τα ψηφοδέλτια ανακοινώνει αύριο η ΝΔ

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινώσει αύριο η ΝΔ, ξεκινώντας ουσιαστικά και την προεκλογική περίοδο. Στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ειδικότερα για το νομό Λάρισας η αγωνία εστιάζεται σε 3 θέσεις αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί οι 8 υποψήφιοι που είναι οι κ.κ. Γ. Αδαμούλης, Αχιλλέας Βουνάτσος, Δημήρης Γρηγοριάδης, Χρήστος Καλομπάτσιος, Μαίρη Καμηλαράκη, Κατερίνα Καρέλα, Χρήστος Κέλλας.και Μάξιμος Χαρακόπουλος. Με δεδομένη την άρνηση του δικηγόρου και υποψηφίου σε παλαιότερες αναμετρήσεις Δ. Παπαδημόπουλου, αλλά και την άρνηση πολλών στελεχών του κόμματος από την περιοχή της Ελασσόνας για μια θέση στο ψηφοδέλτιο, φαίνεται ότι “κλειδώνει” η υποψηφιότητα τιου πρώην αντινομάρχη Β. Ντόκου που κατάγεται από την περιοχή της Ελασσόνας, αλλά και η υποψηφιότητα της δικηγόρου κ. Ελένης Αξιόγλου. Από εκεί και πέρα ακούγεται το όνομα του αντιπτέραρχου ε.α. Χρ. Βάγια, του προέδρου της ΝΟΔΕ Δ. Παπαευθυμίου, της δημοσιογράφου Κ. Ζαχείλα, της πρώην επάρχου Μ. Μαμάρα αλλά και του στελέχους του κόμματος κ. Β. Λάππα.    

Πέραν των ψηφοδελτίων όμως ο κ. Σαμαράς πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες καθώς την Πέμπτη θα παρουσιάσει στο Ζάππειο το σχέδιό του για την ανάκαμψη της Οικονομίας, τις βασικές δηλαδή προτάσεις του για το πώς η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο μάλιστα, ο κ. Σαμαράς θα ξεκινήσει τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα από τη Δυτική Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις μονοεδρικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Στη ΝΔ ήδη προετοιμάζονται και για την παρουσίαση από τον Αντώνη Σαμαρά του προγράμματος του κόμματος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, θέμα στο οποίο στη ΝΔ δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com