Συλλέκτες μεταλλίων οι αθλητές του ΑΟ ΤΚΝΤ Τυρνάβου

Με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από όλη την Ελλάδα διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών στην Αθήνα.Εκεί ο πρωταθλητής Ευρώπης Γκόλτσιος Κωνσταντίνος κατέκτησε για ένατη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία των 87 κιλών δείχνοντας για άλλη μια φορά την ανωτερότητά του.

Τα Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν μετά από πολύ καλή εμφάνιση οι Κουτίνας Μιχάλης +87, ο Νικολουλόπουλος Παναγιώτης -58 και η μικρότερη σε ηλικία και πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία των Γυναικών Ντιντού Ελένη -62 κιλά.

 Καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Γκόλτσιου Ιωάννα χάνοντας στον χρυσό πόντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόλτσιος θα συμμετέχει με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που θα γίνει στο Μάντσεστερ 3-6 Μάιου σε μια διοργάνωση που αναμένετε να έχει υψηλό συναγωνισμό μιας και η Ολυμπιάδα πλησιάζει και πολλοί αθλητές που θα συμμετέχουν εκεί, θα αγωνιστούν κάνοντας τέστ της κατάστασης που βρίσκονται, προσπαθώντας για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ο Γκόλτσιος εκεί θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης (χρυσός το 2008 5ος το 2010 και 5ος Παγκόσμιος το 2011) φέρνοντας για άλλη μια φορά μια μεγάλη διάκριση στην πόλη του Τυρνάβου .

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές καθώς επίσης και τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο που για άλλη μια φορά θα στελεχώσει την Εθνική ομάδα με αθλητές του αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του Συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ