Στη γενέτειρα του το Μικρό Βουνό μίλησε ο Γ. Αδαμούλης

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο ακροατήριο, στην γενέτειρα του το Μικρό Βουνό Λάρισας μίλησε ο κ. Γιώργος Αδαμούλης, το απόγευμα της Πέμπτης 19 Απριλίου 2012. Οι συγχωριανοί του παρεβρέθησαν στην ομιλία και με ενδιαφέρον άκουσαν τις προτάσεις της Ν.Δ. Του έδωσαν τις εγκάρδιες ευχές τους και δύναμη για την συνέχιση του αγώνα  έως το τέλος της προεκλογικής περιόδου.

Στο κατάμεστο καφενείο του χωριού εξήγησε με απλά και κατανοητά λόγια τα τραγικά λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης και τις καταστροφικές συνέπειες τους  ενώ ανέδειξε την κυβερνητική πρόταση της Ν.Δ. για έξοδο από την κρίση.

Το μήνυμα που εξάγεται και από αυτή τη συνάντηση του κ. Γιώργου Αδαμούλη με τους συγχωριανούς του, δεν διαφέρει από το γενικότερο αίτημα της κοινωνίας για την ανάδειξη νέων ενεργών και πρόθυμων για προσφορά πολιτικών που θα βοηθήσουν στην ανάκτηση της αξιοπιστίας, την ορθή λειτουργία του κράτους και θα προσδώσουν νέα δυναμική ανάπτυξης.

Έγινε επίσης κατανοητό ότι η προσεχή εκλογική αναμέτρηση θα είναι η κρισιμότερη αναμέτρηση της μεταπολίτευσης η οποία θα κρίνει την πορεία της χώρας μας τα επόμενα χρόνια. Είναι βεβαίως έκδηλη η αγανάκτηση και ο θυμός των πολιτών λόγω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που βιώνουν καθημερινά και έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση σημαντικό τμήμα των πολιτών. Παρόλα αυτά είναι αναγκαίο να παραμεριστούν η αγανάκτηση οι πικρίες του καθενός από μας και να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για αυτή την μάχη που θα κρίνει το μέλλον όλων μας.

Τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση τη δέσμευση της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά για την αποκατάσταση των αδικιών στους χαμηλοσυνταξιούχους και πολύτεκνους καθώς και την κατάργηση του άδικου και εξοντωτικού για τους συμπολίτες μας χαρατσιού μέσου της Δ.Ε.Η. με την αλλαγή του φορολογικού πλαισίου που διέπει την ακίνητη περιουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ