Σε Μελισσοχώρι και Αρμένιο η Β. Αλεξανδρίδου

Την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Αλεξανδρίδου, υποδέχθηκαν στο Μελισσοχώρι, το Τοπικό Συμβούλιο, η Εκκλησιαστική Επιτροπή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος Γυναικών “Μελίνα” σε εκδήλωση προς τιμήν της Ζωοδόχου Πηγής, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Η κ. Αλεξανδρίδου αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες ανέφερε μεταξύ άλλων: “H Zωοδόχος Πηγή είναι μία εορτή πρός τιμήν της Παναγίας. Εύχομαι από καρδιάς να είναι πηγή χαράς και αγαλλίασης για όλους μας, τις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνουμε”.
 
Εν τω μεταξύ η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Αλεξανδρίδου, βρέθηκε και συζήτησε σε ευχάριστο κλίμα, με τους τοπικούς φορείς της περιοχής Αρμενίου, Λάρισας. H κ. Αλεξανδρίδου, ενημέρωσε τους φορείς και τους κατοίκους για τα προγράμματα τα οποία υπάρχουν αυτή τη περίοδο και μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και το πρόγραμμα της ΓΓ Νέας Γενιάς “Επιστημονική Υποστήριξη Νέων Αγροτών”, διότι  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “οι νέοι έχουν όραμα και ικανότητες, και αυτό που χρειάζονται σήμερα είναι σωστή πληροφόρηση και στήριξη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ