Γ. Μίγας: Αριστερό προσκλητήριο συστράτευσης για μια άλλη Ελλάδα

Την αποδοχή των πολιτών στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της  «Δημοκρατικής Αριστεράς» για μια ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, συναντά ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ, Γιώργος Μίγας στο πλαίσιο των περιοδειών και των επαφών του με ομάδες πολιτών και εκπροσώπους φορέων του νομού.

Ο κ. Μίγας επισκέφθηκε σήμερα το Μακρυχώρι, όπου συμμετείχε στο πανηγύρι για τον πολιούχο Άγιο Θωμά και εν συνεχεία τα Αμπελάκια, όπου συζήτησε με κατοίκους για το πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΡ και τις εναλλακτικές προτάσεις που αυτό περιλαμβάνει για μια ριζοσπαστική αλλαγή πορείας που θα δώσει διέξοδο στη πολύπλευρη – οικονομική και πολιτισμική – κρίση που μαστίζει τη χώρα.  Μια πρόταση που αποτελεί ανοικτό προσκλητήριο συστράτευσης που απευθύνει η «Δημοκρατική Αριστερά» προς τους πολίτες, για μια άλλη Ελλάδα. Μια πρόταση που δείχνει και ανοίγει το δρόμο για να περάσουμε από τη σημερινή Ελλάδα της διαφθοράς και της παρακμής στην Ελλάδα της προόδου και της δημιουργίας, από τη σημερινή Ελλάδα της ταπείνωσης και της εξαθλίωσης στην Ελλάδα της ελπίδας και της προοπτικής, από την Ελλάδα των «πελατών» στην Ελλάδα των πολιτών.   

* Ο Γιώργος Μίγας, είναι δικηγόρος,  με εξαιρετικές μεταπτυχιακές σπουδές (M.Sc.), καταξιωμένος στον επαγγελματικό του χώρο. Με πολύχρονη, σεμνή πολιτική διαδρομή στο χώρο της ανανεωτικής αριστεράς κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής και στη κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση συστρατεύεται με τον Φώτη Κουβέλη και κατέρχεται υποψήφιος στο ν. Λάρισας με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ), επιδιώκοντας αφ΄ ενός μεν να εκφράσει την αντίληψη του νέου ήθους που έχει ανάγκη η πολιτική ζωή της χώρας, αφ΄ ετέρου δε να συμβάλλει στη πραγμάτωση των θέσεων της σύγχρονης, δημοκρατικής, ευρωπαϊστικής, μεταρρυθμιστικής και οικολογικής Αριστεράς. «Για ένα διαφορετικό Αύριο, ζωγραφισμένο με τα χρώματα της νέας δημοκρατικής ελπίδας και της νέας αναπτυξιακής προοπτικής για το τόπο μας», όπως και ο ίδιος τονίζει κατά την επικοινωνία του με τους πολίτες του νομού.

* Σπουδαγμένος, αλλά έχοντας τις ρίζες του στην οικογένεια της αγροτιάς, ο (καταγόμενος από το Αργυροπούλι εκ πατρός και από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας εκ μητρός) Γιώργος Μίγας- έχοντας ως αριστερή αφετηρία τον πατέρα του Απόστολο και αριστερή μαθητεία κοντά στον πεθερό του, το ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς, δικηγόρο Αθ. Μπακάλη – απευθύνεται στο κόσμο της γνώσης και του  πνεύματος, της εργασίας και της αγροτιάς. Και καταθέτει μέσα από το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ Λάρισας το μεράκι του για προσφορά και τη διάθεσή του για πολλή δουλειά, με εχέγγυα την επιστημονική γνώση και τη σταθερή πίστη στο όραμα για μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ