Μ. Χαρακόπουλος: Ψήφο τιμωρίας στους ενόχους του ΠΑΣΟΚ

«Η δίωξη της Δικαιοσύνης κατά του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώην υποψήφιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, και για σειρά ετών υπουργού των κυβερνήσεών του, αποκαλύπτει με ποιο τρόπο διαχειρίζονταν επί χρόνια το δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου, και, τελικά, τους λόγους που η χώρα έφθασε στο χείλος της καταστροφής». Τα παραπάνω τόνισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη ομιλία του στο Λιβάδι Ελασσόνας.

Όπως είπε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λαρίσης «Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι το τρίτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που κατηγορείται από τις Δικαστικές Αρχές, μετά τους κυρίους Μαντέλη και Τσουκάτο, επίσης κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που δείχνει το βάθος της διαφθοράς».

Ο κ. Χαρακόπουλος ανέλυσε τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά για την πάταξη της διαφθοράς και την διαφάνεια, όπως η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Ζήτησε να δοθεί ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για να μπορέσει να γίνει Εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με το Θεσσαλό πολιτικό «Η ψήφος στις κρίσιμες εκλογές της 6η Μαΐου θα πρέπει να απαντά στο συναμφότερον: α) Τιμωρία στους ενόχους του ναυαγίου της χώρας, στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου-Βενιζέλου  και β) ελπίδα και σταθερότητα με υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ανέλυσε το Σχέδιο Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση και τις δεσμεύσεις του Προέδρου της ΝΔ για τους κτηνοτρόφους, τους πολύτεκνους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ