Ημέρα σταδιοδρομίας σήμερα στο ΤΕΙ Λάρισας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λάρισας, στο πλαίσιο της πράξης «Γραφεία Διασύνδεσης ΤΕΙ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση: ΕΣΠΑ 2007 – 2013», διοργανώνει σήμερα στις 10 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων στη Λάρισα, την εκδήλωση «Ημέρα σταδιοδρομίας» του Ιδρύματος.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους φοιτητές και αποφοίτους του ΤΕΙ Λάρισας με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών. Το Γραφείο Διασύνδεσης μέσα από την εκδήλωση στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές και αποφοίτους να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις, να συζητήσουν γύρω από την επιχειρηματική πραγματικότητα και την αγορά εργασίας στη Θεσσαλία, την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την εξέλιξή τους μετά τις σπουδές.

Σε ποιους απευθύνεται: Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του ΤΕΙ Λάρισας (Σχολές Λάρισας, Παραρτήματα Καρδίτσας και Τρικάλων).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τρία μέρη:

Α΄ μέρος – Ομιλίες Φορέων & Οργανισμών

Β΄ μέρος –  Εταιρικές Παρουσιάσεις

Γ΄ μέρος – Παράλληλες εκδηλώσεις με  Στρογγυλά Τραπέζια, Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες:

*Πληροφόρηση για δυνατότητες και προοπτικές απασχόλησης αποφοίτων ΤΕΙ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

* Ειδικότερη ενημέρωση για θέματα αγοράς εργασίας (προφίλ επιχειρήσεων, στελέχωση και προοπτικές απασχόλησης αποφοίτων ΤΕΙ).

* Ενημέρωση για δυνατότητες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και επενδύσεων.

* Επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων.

* Επαγγελματικός προσανατολισμός για μεταπτυχιακές σπουδές μέσα από τη λήψη ειδικού τεστ.

* Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων για κάλυψη προσφερόμενων θέσεων εργασίας.

Εκδήλωση συμμετοχής:

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός συμμετοχής για τη λήψη του τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων είναι περιορισμένος. Δικαίωμα  συμμετοχής θα έχουν οι 50 πρώτοι που θα αιτηθούν σχετικά. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής: Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση συγχρηματοδοτείται την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού είναι μια ευγενική προσφορά της εταιρείας Συμβούλων Σταδιοδρομίας Orientum.

Περισσότερες πληροφορίες:

Στο Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Λάρισας στα τηλέφωνα 2410 684725, 2410 684726 και 24410 80030, στα e-mail career@teilar.gr και career.kard@teilar.gr και στις ιστοσελίδες www.career.teilar.gr και www.career.kard.teilar.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ