Έχουμε όραμα για το νομό Γρεβενών

Σε συμπατριώτες του ετεροδημότες του Τυρνάβου μίλησε την Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Τσένης.  Εκφράζοντας τη χαρά του επειδή βρέθηκε κοντά σε σε ανθρώπους, που κατάγονται απ’ τα Γρεβενά, που όμως η ζωή και οι ανάγκες της τους ανάγκασαν να ζουν το μεγαλύτερο ίσως μέρος της, στον Τύρναβο, εξέφρασε την Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Τσένης… επισημαίνοντας ότι η καρδιά όλων είναι δοσμένη στα Γρεβενά, στον τόπο που γεννήθηκαν που μεγάλωσαν και δημιούργησαν.

«Είμαι σήμερα, εδώ, για να μοιραστώ μαζί σας κάποιες μου σκέψεις, κυρίως όμως το όραμά μου για τα Γρεβενά του αύριο, των παιδιών και των εγγονιών μας», ανέφερε ο κ. Τσένης.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών υποστήριξε ότι αυτό που κυρίως έχει αύριο ανάγκη, η χώρα είναι η ύπαρξη μια ισχυρής κυβέρνησης, που θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να τις εκτελεί, που θα μπορέσει με επιχειρήματα και συγκεκριμένες προτάσεις να πιέσει και να πείσει για αλλαγή των καταδικαστικών για τη χώρα μας πολιτικών και την υιοθέτηση άλλων, περισσότερο δικαίων, πιο αποτελεσματικών και κοινωνικά αποδεκτών.

«Αυτή είναι η πολιτική που επαγγέλλεται ο πρόεδρος μας, ο Αντώνης Σαμαράς, και που ανελλιπώς εδώ και πάνω από δυο χρόνια προετοιμάζει και εξαγγέλλει. Μια πολιτική που βασίζεται στο τρίπτυχο …Διαρθρωτικές αλλαγές, διαφάνεια, και ανάπτυξη», σημείωσε χαρακτηριστικά κάνοντας αναφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ.

«Ο Αντώνης Σαμαράς αυτό υπόσχεται, το πιστεύει, όσοι είμαστε μαζί του το πιστεύουμε κι εμείς και πορευόμαστε όλοι μαζί, το μόνο δρόμο που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο.

Σε αυτό τον αγώνα, φίλες και φίλοι, αποφάσισα να δώσω κι εγώ δυναμικό παρόν και να στρατευτώ μαζί του. Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του κι αυτό με δυναμώνει να δώσω τον αγώνα τον καλό με πείσμα και αυταπάρνηση. Πιστεύω στο όραμά του για την Ελλάδα. Ένα όραμα που έρχεται και ακουμπά στο δικό μου όραμα για τον τόπο μας, τα Γρεβενά», υποστήριξε ο κ. Τσένης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Γρεβενών.

«Απόγνωση, δυστυχία, απογοήτευση απ άκρου σ άκρον, του Νομού, καθώς μέχρι και σήμερα δεν διαφαίνεται φως για έξοδο από το τούνελ της ύφεσης.

Είναι όλοι αυτοί οι λόγοι, που με πεισμώνουν να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να ανταποκριθώ θετικά σε όλες αυτές τις προκλήσεις. Και είμαι βέβαιος πως με τη δική σας στήριξη και συνεργασία θα τα καταφέρουμε.

Τα προβλήματα του τόπου μας πολλά και δυσεπίλυτα. Χρόνια τώρα αφημένα στην τύχη τους. Ήρθε η ώρα να σκύψουμε και πάλι πάνω τους δίνοντας τους μια καινούργια ώθηση.

Ο Τουρισμός και τα Τοπικά παραγόμενα βιολογικά προϊόντα ή προϊόντα με Πιστοποιητικό Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), αποτελούν παραδείγματα τέτοιων δράσεων, που καταλυτικά υα συμβάλλουν σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Η αναπτυξιακή αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού μας πλούτου δεν επιδέχεται περαιτέρω αναβολή.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, όμηρος χρόνιων εγωπαθειών και αγκυλώσεων, είναι ανάγκη να ανακαλύψει την πραγματική ανάπτυξη, μέσα από παρεμβάσεις ευκολότερης, γρηγορότερης και ασφαλέστερης πρόσβασης, όσο και με τη δημιουργία ποιοτικών υποδομών φιλοξενίας και διαμονής και βέβαια, εκσυγχρονισμού των σήμερα υπαρχουσών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής.

Κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε τα εξής:

«Ζητώ τη στήριξή σας για να πάμε τον τόπο μας πιο πάνω. Θέλω τη στήριξή σας, για να παλέψουμε μαζί να αλλάξουμε όσα μας δυσχεραίνουν στην καθημερινότητά μας.

Αν μαζί λειτουργήσουμε, μαζί αποφασίσουμε, μαζί διεκδικήσουμε είναι βέβαιο, πως θα ξεπεράσουμε τον κάβο και σύντομα θα αρχίσουμε να γράφουμε μια νέα σελίδα ανάπτυξης και ευημερίας για τα αγαπημένα μας Γρεβενά.

Ξέρω πως θα σας έχω κοντά μου γι αυτό και θέλω προκαταβολικά να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή και τη αμέριστη συμπαράστασή σας. Να στε όλοι καλά και μην ξεχνάτε.. από την κάλπη της 6ης Μαίου, δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Σας ευχαριστώ απ την καρδιά μου να είστε όλοι καλά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ