Κωμειδύλλιο η σχέση Καμμένου – Τσίπρα

Ευθείες βολές κατά Τσίπρα και Καμμένου κάνοντας λόγο για ένα κωμειδύλλιο του φετινού καλοκαιριού εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ζητώντας για μια ακόμη φορά ισχυρή εντολή  για να μπορέσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αφού όπως ανέφερε η ΝΔ είναι η παράταξη της ελπίδας για τον ελληνικό λαό…

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση και στα κέντρα της διαπλοκής τονίζοντας ότι προσπαθούν να κλείσουν το δρόμο στη ΝΔ προς τη νίκη στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Μιλώντας μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν τη διακυβέρνηση της χώρας στη ΝΔ αφού είναι  η μοναδική παράταξη που απέδειξε ότι μπορεί να διαπραγματευτεί με επιτυχία στην Ε.Ε. για να πετύχει την αλλαγή της καταστροφικής συνταγής του μνημονίου και παράλληλα να διατηρήσει τη χώρα στον ισχυρό πυρήνα της Ε.Ε.

Για μια ακόμη φορά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη Χρυσή Αυγή χωρίς να την κατονομάσει λέγοντας  ότι «Όσοι φορούν ναζιστικά σύμβολα δεν αγαπούν την πατρίδα» και τονίζοντας ότι και σήμερα κουκουλοφόροι και ναζί είναι το ίδιο πράγμα

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η ΝΔ διαθέτει σχέδιο για έξοδο από την κρίση, και δεσμεύθηκε για αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, για αύξηση των πολυτεκνικών επιδομάτων και για διατήρηση των  εξισωτικών αποζημιώσεων, μέσα από ισοδύναμα μέτρα που η ΝΔ έχει αξιολογήσει.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα αγροτικά θέματα  υπογραμμίζοντας την ανάγκη πρόσβασης των παραγωγών στις αγοράς, αλλά και το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης ρευστότητας  που αντιμετωπίζουν με κίνδυνο να μην σπείρουν τα χωράφια τους. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι το νέο μοντέλο ανάπτυξης της γεωργίας θα βασίζεται στους υγιείς συνεταιρισμούς και δεσμεύθηκε να ρυθμίσει άμεσα το θέμα του αγροτικού πετρελαίου και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, ενώ αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των έργων του Αχελώου και της Κάρλας αλλά και των έργων στο νομό Λάρισας που αφορούν το φράγμα της Γυρτώνης και τα υπόλοιπα έργα κατασκευής ταμιευτήρων που έχουν βαλτώσει.

Παράλληλα αφού έκανε αναφορά στο τεράστιο έργο που επιτελεί ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, σημείωσε την αναγκαιότητα άμεσης έναρξης όλων των μεγάλων έργων που έχουν σταματήσει ΠΑΘΕ, Ε65 κ.λπ. ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν με γρήγορους ρυθμούς έργα στο νομό Λάρισας.

Τέλος ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς ενώ επανέλαβε τη θέση του για άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, ενώ υποσχέθηκε έλεγχο του πόθεν έσχες από το 1974 για τους πολιτικούς και εξεταστική για τα αίτια και τους υπεύθυνους που μας οδήγησαν στο μνημόνιο. Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από τους έλληνες πολίτες να πάνε στην κάλπη έχοντας στο μυαλό τους τις πέντε λέξεις: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ