Ντομινίκ Στρος Καν: Σχέδιο «comprehensive» για την Ελλάδα

Αφού δήλωσε πως διαθέτει αποδείξεις για την εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί στη “συνωμοσία” εναντίον του σχετικά με την υπόθεση της καμαριέρας του ξενοδοχείου Σοφιτέλ στη Νέα Υόρκη, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, στη συνέντευξη του στον δημοσιογράφο ΄Εντγουαρντ Τζέι Επστάιν, συγγραφέα του βιβλίου ” Τρεις ημέρες του Μαϊου” που κυκλοφορεί τη Δευτέρα στη Βρετανία, αναφέρεται συγκεκριμένα στην Ελλάδα και αποκαλύπτει ότι…

 την αποφράδα εκείνη ημέρα του Μαίου 2011, ήταν έτοιμος να μεταβεί στο Βερολίνο για να πείσει την Αγκελα Μέρκελ να συναινέσει σε σχέδιο με την ονομασία «Comprehensive» που αφορούσε σε δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους.

” Δίχως να είμαι βέβαιος 100% πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον” καταλήγει ο Ντομινικ Στρος Καν.

Οι σοβαρές καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, γίνονται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή που ο Σαρκοζί δίνει την ύστατη μάχη διάσωσής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ