ΑΘ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Θέλω να στηρίξω τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του Ευ. Βενιζέλου

Τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό εξηγεί με τη συνέντευξή της στη Νέα Αλήθεια η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αθηνά Γεωργίου επισημαίνοντας ότι η πολιτική έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα:

Για ποιο λόγο κατεβαίνεις στις εκλογές της 6ης Μαΐου;

Γιατί θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, περισσότερο από ποτέ, ο πολιτικός χώρος έχει ανάγκη από ανανέωση προσώπων και ιδεών. Και εγώ θέλω να εκφράσω αυτή την ανανέωση, θέλω να αποτελέσω τη φωνή μιας ολόκληρης γενιάς που πρέπει να απεμπολήσει αυτή τη νοοτροπία των προηγούμενων γενεών και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, χωρίς να απολογείται για τα λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Γιατί με το ΠΑΣΟΚ;

Για να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη μεταρυθμιστική προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για μια νέα προοπτική για τη χώρα, εκπέμποντας ένα ηχηρό μήνυμα, ελπίδας και προοπτικής. Γιατί θεωρώ ότι η προοδευτική αυτή παράταξη είναι η μόνη που δίνει πειστικές απαντήσεις στα πραγματικά διλήμματα των εκλογών της 6ης Μαϊου και επαναφέροντας το αίσθημα ασφάλειας και δικαίου στους πολίτες.

Πως σε αντιμετωπίζει ο κόσμος στο Νομό μας και ειδικότερα οι νέοι άνθρωποι;

Οι πολίτες, όχι μόνο του Ν.Λάρισας αλλά και ολόκληρης της χώρας είναι δικαίως θυμωμένοι με τη σημερινή κατάσταση. Παρά το θυμό τους, όμως, την αμφισβήτηση και την πικρία που τους διακατέχει, στο πρόσωπο μιας νέας υποψήφιας Βουλευτή βλέπουν την ελπίδα για την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος και τη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας με νέα ήθη και νέες προοπτικές γαι τον τόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ