Χωρίς το 80% οι λογαριασμοί νερού στον Αμπελώνα

Αρχισαν να φτάνουν στα χέρια των κατοίκων του Αμπελώνα οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑ Τυρνάβου για την κατανάλωση νερού στο πρώτο τρίμηνο του 2012 οι οποίοι δεν περιλαμβάνουν το ειδικό τέλος 80% επί της αξίας του νερού. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία πρώτη νίκη των κατοίκων απέναντι στη δημοτική αρχή, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο αταλάντευτος και ουσιαστικός αγώνας αποδίδει καρπούς. Όμως επειδή υπάρχει η εκκρεμότητα με τους φουσκωμένους λογαριασμούς του 2ου και 3ου τριμήνου του 2011, η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό με αφορμή την έκδοση των λογαριασμών ύδρευσης του πρώτου τριμήνου του 2012, ενημερώνει τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου ότι ο αγώνας που άρχισε τον Αύγουστο του 2011, συνεχίζεται.

«Στο πλαίσιο της παραπέρα αγωνιστικής μας δράσης, ενημερώνουμε ότι συνεχίζουμε την μη πληρωμή των λογαριασμών όπως είχαμε αποφασίσει, ως ένα μέτρο πίεσης στη αδιάλλακτη δημοτική αρχή και επίσης θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση την εβδομάδα μετά τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, θέλουμε να θυμίσουμε στους δημότες, ότι το ειδικό τέλος (80%) και ο ΦΠΑ 23% επί αυτού,  που δεν επιβάλλεται πλέον στους λογαριασμούς του πρώτου τριμήνου 2012, είναι αποτέλεσμα του αγώνα μας, που τόσους μήνες διεξάγεται, με την συμμετοχή της πλειονότητας των κατοίκων του Αμπελώνα, του Βρυοτόπου και του Αργυροπουλίου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της επιτροπής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ