Γλίτωσε από τα δόντια σκύλων δίχρονο κοριτσάκι στον Αμπελώνα

Με τραύματα ευτυχώς ελαφρά σε όλο του το σώμα από τα δόντια σκύλων, μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ένα δίχρονο κοριτσάκι από τον Αμπελώνα, το οποίο απείλησαν να κατασπαράξουν σκυλιά που περνούσαν από την κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειάς του την ώρα που το δίχρονο κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο.

Στη θέα των σκύλων οι γονείς του παιδιού δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και αμέσως έβγαλαν το παιδάκι από τα δόντια τους και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου σήμανε συναγερμός. Τελικά αποδείχθηκε ότι τα τραύματα ήταν τέτοια που δεν απειλούσαν τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού, αφού το μόνο που έγινε ήταν κάποιες τρύπες στο δέρμα από τα δόντια των σκυλιών.

Στο παιδάκι που είχε συνεχώς δίπλα του τους γονείς του δόθηκε η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, ενώ παρέμεινε στην κλινική για να παρακολουθούν οι γιατροί την πορεία επούλωσης των τραυμάτων. Τελικά επειδή όλα πήγαν καλά το παιδάκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με την ευχή και την ελπίδα η επίθεση των σκύλων να μείνει μια πικρή εμπειρία που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του μικρού κοριτσιού βρέθηκε και η διοίκηση του νοσοκομείου που θέλοντας να κάνει όσο το δυνατό πιο ευχάριστη την παραμονή του στο νοσοκομείο του χάρισε παιχνιδάκια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ