ΔΗΜΑΡ: Ο λαός καταδίκασε όσους οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο

Ανακοίνωση – εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, εξέδωσε η ΝΕ Λάρισας της ΔΗΜΑΡ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας εκτιμά ότι ο Ελληνικός λαός καταδίκασε τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στις πολιτικές του μνημονίου και δημιούργησαν τα σημερινά αδιέξοδα.

Το δικομματικό σύστημα δείχνει ότι τελειώνει. Απαιτείται όλοι να συνειδητοποιήσουν την ανάγκη για αλλαγή. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση με επιμονή στην ανάπτυξη  δίνοντας προτεραιότητα στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Τα βάρη πρέπει να μοιραστούν δίκαια. Η εντολή του λαού είναι σαφής.

Η τωρινή κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει τώρα να αλλάξουμε σελίδα.

Η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμβάλει στη συνέχιση των πολιτικών που εξαθλιώνουν το λαό και την κοινωνία, και δεν θα δώσει δημοκρατικό άλλοθι σε μια τέτοια πολιτική.

Θα κινηθούμε με βάση τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις :

Απαγκίστρωση από το μνημόνιο και σταθερός ευρωπαϊκός προσανατολισμός.

Παράλληλα εκφράζουμε έντονα την ανησυχία μας για την παρουσία των Νεοναζί  στη βουλή και ευχόμαστε αυτό να μην αποτελέσει την αρχή ενός κύκλου ανωμαλίας με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνία .

Για τη ΔΗΜΑΡ το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια σημαντική ενθάρρυνση.

Είμαστε μία νέα πολιτική δύναμη με ζωή μικρότερη από δύο χρόνια. Πετύχαμε δυναμική πολιτική παρουσία. Οικοδομήσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Τους ευχαριστούμε.

Την εμπιστοσύνη τους θα την τιμήσουμε και θα την κάνουμε δύναμη για την Ελλάδα και την κοινωνία.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ