Φ. Σαχινίδης: Εχω αυξημένη ευθύνη να εργαστώ με συνέπεια για έξοδο από την κρίση

Σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Λάρισας Φίλ. Σαχινίδης για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Οι πολίτες μίλησαν. Σέβομαι την ετυμηγορία τους και εύχομαι οι επιλογές τους να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας για το καλό της χώρας.

Ευθύνη όλων μας είναι να επιδιώξουμε  – το συντομότερο δυνατό  – να διασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα με τη συγκρότηση μιας νέας ισχυρής κυβέρνησης.

Θέλω να ευχαριστήσω  τους φίλους και τις φίλες που βρέθηκαν στο πλευρό μου και σε αυτή την εκλογική μάχη και φυσικά όλους τους πολίτες του νομού Λάρισας, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, έχω αυξημένη ευθύνη να εργαστώ με συνέπεια, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, για μια γρήγορη έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

Τέλος, συγχαίρω τους συνυποψήφιούς μου για την προσπάθεια που από κοινού καταβάλαμε και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε για να στηρίξουμε την παράταξη σε αυτή τη δύσκολη ιστορική συγκυρία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ