Γ. Μίγας: H ΔΗΜ.ΑΡ. θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της! Ο αγώνας συνεχίζεται..

Ο υποψήφιος βουλευτής της «Δημοκρατικής Αριστεράς», δικηγόρος Γιώργος Μίγας έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών:

«Μέσα από τη καρδιά μου θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους 11.000 κατοίκους του νομού που ξεπερνώντας τα παλαιοκομματικού τύπου μικροπολιτικά  διλήμματα έδωσαν στην παράταξή μας την ευκαιρία και τη δύναμη να είναι δυναμικά παρούσα στη διαμόρφωση των εξελίξεων μέσα από τη Βουλή και τη δράση μας στη κοινωνία.

Ευχαριστώ, επίσης, από τα βάθη της καρδιάς μου τους 1.500 κατοίκους του νομού που με τίμησαν με τη προσωπική τους επιλογή κατατάσσοντάς με στη τρίτη θέση στη σειρά εκλογής, θέση λίαν τιμητική για μένα μετά από αγώνα μόλις δύο  – τριών εβδομάδων. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν στον προεκλογικό αγώνα και μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο, για να ανταπεξέλθω στις παντοειδείς αντιξοότητες της προεκλογικής αναμέτρησης.   

Είμαι επαγγελματίας δικηγόρος και όχι επαγγελματίας της πολιτικής και των κομματικών μηχανισμών, συνεπώς για μένα προείχε και συνεχίζει να προέχει η νικηφόρα πορεία της παράταξής μας και η τήρηση των δεσμεύσεών της για μια αριστερή προοδευτική πολιτική που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και της κοινωνίας.

Στον συνυποψήφιό μου Θωμά Ψύρρα που εκλέγεται βουλευτής της «ΔΗΜ.ΑΡ.» στο νομό μας  του εύχομαι καλή δύναμη. Θα είμαστε μαζί του συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στον όμορφο αγώνα για να γίνουν πράξη τα κοινά μας οράματα για μια αριστερή προοδευτική πολιτική με  ανάπτυξη, με κοινωνικές προτεραιότητες, σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, προστασία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, δίκαιη κατανομή των βαρών. Η “Δημοκρατική Αριστερά” θα τιμήσει τις προεκλογικές της  δεσμεύσεις. Ο αγώνας συνεχίζεται».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ