«Η πόρνη από πάνω» στο Μικρό Θέατρο

Στο Μικρό Θέατρο στη Λάρισα μεταφέρεται την Πέμπτη 18 , Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου η παράσταση «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ», που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο Θέατρο Βασιλάκου, και οι θεατές την ‘ψηφίζουν’ ως μία από τις τρεις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις αυτής της σεζόν. Πρόκειται για έναν ανατρεπτικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, με την μαγική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη.

Μια ζωή που έμοιαζε ιδανική, ένας έρωτας που έμοιαζε πραγματικός και μια αλήθεια που αποδείχτηκε ψεύτικη αναδύονται μέσα από την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου- ως νοικοκυράς που μένει στο διαμέρισμα κάτω από αυτό της πόρνης- στον μονόλογο «Η πόρνη από πάνω».

Η ηρωίδα, η Ερατώ, μεγαλώνει στην επαρχία, στην Πρέβεζα, με απαγορεύσεις και περιορισμούς. Στο πρόσωπο ενός Αθηναίου αστυνομικού πιστεύει πως βρήκε τον άγγελο που θα την οδηγήσει στη δική της Γη της Επαγγελίας και θα φωταγωγήσει τη ζωή της. Τον παντρεύεται με χαρά και τον ακολουθεί στην Αθήνα. Γρήγορα όμως διαπιστώνει πως όλα ήταν μέσα στο μυαλό της και πως ο άντρας της ήθελε μόνο μια νοικοκυρά να τον φροντίζει.

Μια μέρα, μια πόρνη εγκαθίσταται στο διαμέρισμα πάνω από το δικό της και το χρησιμοποιεί ως χώρο εργασίας…Κάθε βράδυ η Ερατώ ακούει όσα γίνονται εκεί… Κι αρχίζει να βλέπει τη ζωή της διαφορετικά.

Μια παράσταση με δυνατή συγκίνηση και χιούμορ, που καταδύεται βαθιά στον ανθρώπινο ψυχισμό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Ερατώ: Κατερίνα Διδασκάλου

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου

Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης

Η ώρα της παράστασης είναι 21.30 και οι τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 15€, φοιτητικό : 12 €

Τηλέφωνο κρατήσεων:  2410549777   Ολύμπου & Ερυθρού Σταυρού

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com