Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον εσπερινό για τον Άγιο Αχίλλιο

Χοροστατούντος του μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου εψάλη σήμερα ο πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό   Αγίου Αχιλλίου. Στην τελετή μετείχαν πέραν του μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνατίου και οι Μητροπολίτες Νίκαιας κ. Αλέξιος, Καστοριάς κ. Σεραφείμ, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, Παροναξίας κ. Καλλίνικος, Ζακύνθου κ. Διονύσιος και Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρα 7:00 πρωινή Κωδωνοκρουσία επί 10λεπτο από όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης και στη             συνέχεια εωθινό από την Φιλαρμονική του Δημ. Ωδείου Λάρισας.

Ώρα 10:15 πρωινή Προσέλευση επισήμων

Ώρα 10:45 πρωινή Εκκίνηση πομπής κατά ακόλουθη σειρά:

– Η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, θα γίνει στις 10:45π.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Πλατεία Κεντρική.

– Επιστροφή της πομπής κατά την ανωτέρω τάξη από την πλατεία Κεντρική δια των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ