Μπάχαλο στη διοργάνωση της τελετής υποδοχής της φλόγας

Η επαρχιώτικη νοοτροπία και ο υπέρμετρος ζήλος κάποιων που φιλοδοξούν από στρατιώτες να γίνουν στρατηγοί αλλά και ο σνομπισμός του κ. Κωστάλα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, με θύματα αυτή τη φορά ντόπιους εργαζόμενους στον Τύπο.

Δυστυχώς κάποιοι θέλησαν χθες να αποδείξουν ότι δεν είναι σε θέση να χειριστούν με τον πρέποντα σεβασμό πρώτα στους ίδους και στη συνέχεια στους γύρω τους σημαντικά γεγονότα στα οποία μετέχουν και κάποιες “προσωπικότητες” τύπου Κωστάλα.

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι υπάλληλοι του δήμου Λάρισας και δημοτικοί αστυνόμοι απαγόρευαν την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης σε δημοσιογράφους και φωτογράφους ζητώντας τους να επιδείξουν πρόσκληση για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Φαίνεται ότι οι εν λόγω υπάλληλοι αλλά και κάποιοι αιρετοί αγνόησαν ότι οι εργαζόμενοι στον Τύπο υπηρετούν την ενημέρωση ή θέλησαν να δείξουν υπέρμετρο ζήλο και τυφλή υπακοή στην εντολή κάποιων για απαγόρευση εισόδου στους μη έχοντες πρόσκληση, χωρίς να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει, επιδεικνύοντας έναν υπέρμετρο επαρχιωτισμό και ευθυνοφοβία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο “εθνικός μας παρουσιαστής” και κριτής φθηνών σόου Αλ. Κωστάλας ξεδιάντροπα χαρακτήρισε ερασιτέχνες τους σκληρά εργαζόμενους στον τοπικό τύπο ζητώντας τους να παραμερίσουν για να κάνουν τη δουλειά τους οι επαγγελματίες των Αθηνών.

Οτι και να του πει κανείς είναι λίγο…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ