Ο Ομπάμα πειράζει τον Μπέκαμ για την ηλικία και τα εσώρουχα

Όλη η προσοχή του Πρoέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στράφηκε κυρίως προς το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας, τον 37χρονο βετεράνο, Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν υποδέχτηκε τους κυπελλούχους ποδοσφαίρου (MLS), LA Galaxy, στο Λευκό Οίκο…

«Έχουμε επίσης ένα νέο – εισερχόμενο στην ομάδα. Έναν τύπο που ονομάζεται Ντέιβιντ Μπέκαμ», δήλωσε ο Ομπάμα. «Πρέπει να πω ότι δυσκόλεψα τον David. Είπα ότι οι μισοί από τους συμπαίκτες του θα μπορούσαν να είναι παιδιά του. Γερνάμε David! Αν και κρατιέσαι καλύτερα από εμένα.»

“Πέρυσι στην ηλικία των 36, για τον David ήταν η καλύτερη χρονιά του στο MLS, οδηγώντας την ομάδα του με 15 ασίστ. Έκανε «θραύση» παρά το γεγονός ότι τραυμάτισε την σπονδυλική του στήλη στα μέσα της σεζόν, και έπαθε θλάση των οπίσθιων μηριαίων μια εβδομάδα πριν από τον τελικό του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα σπάνιο άτομο που μπορεί να είναι σκληρός στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα να έχει τη δική του γραμμή εσωρούχων. Τέτοιος άνθρωπος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ», αστειεύτηκε ο πρόεδρος.

Πηγή: rt.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ