Τους καίει ο Καμμένος

Τα όρια του γελοίου αγγίζει πλέον η εμμονή του Πάνου Καμμένου στη μη ύπαρξη πρότασης για στήριξη κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και κατά συνέπεια καμία παράδοση εγγράφου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να την περιλαμβάνει.

Μετά τις διαψεύσεις της προεδρίας αλλά και μετά τις διαβεβαιώσεις αρχηγών κομμάτων ότι βρισκόταν μεταξύ των εγγράφων που τους παρέδωσε ο κ. Παπούλιας με την πρόταση 7 σημείων, ο κ. Καμμένος αντί να αλλάξει ατζέντα συζήτησης και να ασχοληθεί με το σοβαρό θέμα της διακυβέρνησης της χώρας προτίμησε να μιλάει για συνομωσίες και προβοκάτσιες προκαλώντας θυμηδία στην πλειοψηφία των πολιτών.

Δυστυχώς όμως η στάση αυτή του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκαλεί πολλά προβλήματα σε κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως ο κ. Χρήστος Ζώης, που μάλλον δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο άνετα καλούμενος να υπερασπιστεί μια τέτοια θέση, άλλωστε όποιος τον παρακολούθησε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης προχθές κατάλαβε πολύ καλά τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Φαίνεται πάντως ότι πολιτικοί όπως ο κ. Ζώης αλλά και άλλοι στο κόμμα του κ. Καμμένου μάλλον καίγονται με τέτοιες συμπεριφορές και καλά θα κάνουν αν θέλουν να συνεχίσουν να λέγονται σοβαροί και μετρημένοι πολιτικοί να συνετίσουν τον αρχηγό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ