Εκδήλωση για τη διοργάνωση μουσικού φεστιβάλ στον Ολυμπο

Η οργανωτική επιτροπή του 2ου Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου διοργανώνει το Σάββατο 26 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας (ΚΕΔΕ) με σκοπό τη γνωριμία, την ενημέρωση, και την από κοινού δράση στη διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτέμβρη στους πρόποδες του Μυθικού Βουνού.

Δεδομένου ότι ένα μουσικό φεστιβάλ νέων μπορεί να αποτελέσει σημαντική αφορμή για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και διάδοση του τόπου, καλούνται σύλλογοι, μέλη συλλόγων, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, μέσα ενημέρωσης, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ανεξαρτήτου ηλικίας του Δήμου Ελασσόνας αλλά και της ευρύτερης περιοχής για ενημέρωση και προτάσεις συνεργασίας εν όψει του φεστιβάλ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, έχουν ήδη εκφράσει επιθυμία συμμετοχής περισσότερα από 44 μουσικά συγκροτήματα και djs από όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, το φετινό φεστιβάλ θα ενώσει τη φωνή του με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό κατά του καρκίνου “Be STROG” σε παράλληλες δράσεις και ενημερώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ