Αγνωστοι έσπασαν τζάμια του δημαρχείου Λάρισας

Σε εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο του δημαρχείου της Λάρισας προχώρησαν τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι οι οποίοι έσπασαν τα τζ΄άμια της πρόσοψης του κτιρίου προκαλώντας με αυτό τον τρόπο οικονομική ζημιά η οποία σε τελική ανάλυση θα βαρύνει τους σημότες. Με αφορμή τη νέα αυτή επίθεση η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Πολλές φορές η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων έχουν αναφερθεί στην καταστροφική μανία κάποιων αμετανόητων που επιμένουν να ξεδίνουν τη μανία τους στις υποδομές της πόλης. Δυστυχώς, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις, το «έργο» τους συνεχίζεται αμείωτο, καταναλώνοντας τους ελάχιστους πια πόρους για την ανάπτυξη νέων υποδομών και τη συντήρηση των υπαρχουσών. Στόχος αυτή τη φορά του καταστροφικού τους έργου το ίδιο το Δημαρχείο της Λάρισας. Οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα σήμερα και έσπασαν τα τζάμια του Δημαρχείου, επιβαρύνοντας στην ουσία τους Λαρισαίους πολίτες με το κόστος της αντικατάστασης τους.

Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά: Στους καιρούς που ζούμε η καταστροφή των υποδομών της πόλης, πέραν της μηδενιστικής τους λογικής, μεταφράζεται σε επιπλέον κόστος για τον ίδιο το Λαρισαίο πολίτη. Ένα κόστος που ούτε μπορεί, ούτε πρέπει να αναλαμβάνει. Ζητάμε για μια ακόμα φορά τη συνδρομή των ίδιων των πολιτών που αντιλαμβάνονται τέτοιου είδους περιστατικά. Να τα καταγγέλλουν αμέσως είτε στην Ελληνική Αστυνομία, είτε στη Δημοτική Αστυνομία, ώστε να πάψει επιτέλους αυτή η αναίτια καταστροφή. Μόνο με τη συνδρομή των πολιτών οι καταστροφείς θα περιοριστούν και σ’ αυτή την κατεύθυνση, της παραδειγματικής δηλαδή τιμωρίας των ενόχων, η δημοτική αρχή θα είναι αδιαπραγμάτευτη”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com